Uppdaterad information om gudstjänster i församlingen

Från och med den 6 september kommer vi återigen att inbjuda till gudstjänster i vår kyrkolokal. Vi är glada över att äntligen kunna erbjuda möjlighet att mötas igen! Deltagande i gudstjänsten är dock begränsat till 50 deltagare, plus medverkande i gudstjänsten.

För att säkerställa att vi inte överskrider de tillåtna antalet deltagare behöver man i förväg anmäla om man tänker delta i gudstjänsten. Anmälan görs genom att man skriver sitt namn på en lista som finns på kyrktorget i kyrkan. Det finns listor utlagda för alla söndagar i september.
Om man inte har möjlighet att åka förbi kyrkan och skriva upp sig kan man sms:a eller ringa Johanna så skriver hon upp ditt namn.
Johannas telefonnummer: 076-3219197
Varje person räknas som en deltagare, oavsett om man är vuxen eller barn.

Det kommer fortfarande att gå utmärkt att delta i gudstjänsten hemifrån via podden (läggs ut efter gudstjänsten) eller genom att titta på gudstjänsten via Facebook (sänds kl. 10:00). Om man upplever att det känns för riskfyllt att komma till samlingen kan man alltså som tidigare delta hemifrån.

I kyrkan kommer sittplatserna att vara tydligt utmärkta och vi följer restriktioner om att hålla avstånd till varandra. Alla vikväggar kommer att vara öppna och man kan sitta långt bak i lokalen om man så önskar.

Det kommer inte att serveras kyrkkaffe i nuläget och vi undviker trängsel både innan och efter gudstjänster i kapprummet, och går därför ut och in i omgångar. Handsprit finns tillgängligt.

Vid nattvard delar vi vinet i särkalk och vi går fram till nattvardsbordet en bänk i taget för att undvika trängsel.

Varmt välkommen!

Publicerat den 28 augusti