Mitt liv i din hand - Konfa 20/21

Konfa är för dig som går i årskurs åtta och vill lära känna dig själv, Gud, nya människor och kyrkan bättre. Det är en plats med högt i tak och låga trösklar, där inga frågor är för dumma, för stora eller för små. Genom undervisning, samtal, lek, gemenskap, läger, utflykter, frågor och andakter utforskar vi tillsammans vad livet med vandra och Gud innebär.
Vi hoppas och tror att du har ett roligt, viktigt och spännande år framför dig Ä om du hakar på!

Upplägget för konfan 2020/2021
Vi kommer att mötas ett antal söndagar under året för undervisning och gemenskap. På sommaren åker vi på ett två-veckors-läger till Klintagården, Öland, tillsammans med andra konfirmander. Datum 20/6 Ä 4/7.
Konfirmationsavslutningen blir i september.
Mer information om datum, upplägg och kostnad ges vid informationskvällen den 25 augusti kl.18.00 i Equmeniakyrkan Ingarp.

För anmälan och eventuella frågor kontakta:
Pastor Johanna Fredrixon, Equmeniakyrkan Ingarp
Tel: 076-3219197
Mail: johanna@eq-ingarp.se

Anmälan senast 1:a augusti!

Vem är jag? Vad är meningen med livet? Vad händer när man dör? Vad tycker jag, egentligen? Vad tror kyrkan? Får man göra vad man vill? Vad tänker andra? Vem är Gud? Finns Gud? Tror någon på helvetet fortfarande? Vad innebär det att ha ett bra självförtroende? Kan mirakel ske? Hur gör man för att vara sig själv? Vad är bön?

Publicerat den 16 juni